fbpx

Jazziõhtu Jaan-Eerik Aardam Trio

06.10.2023 - 19:00

Teatrikohvik

Osta pilet

𝐉𝐚𝐚𝐧 𝐄𝐞𝐫𝐢𝐤 𝐀𝐚𝐫𝐝𝐚𝐦 𝐭𝐫𝐢𝐨
𝐉𝐚𝐚𝐧-𝐄𝐞𝐫𝐢𝐤 𝐀𝐚𝐫𝐝𝐚𝐦 – 𝐯𝐨𝐤𝐚𝐚𝐥, 𝐤𝐢𝐭𝐚𝐫𝐫
𝐇𝐚𝐫𝐫𝐢 𝐇𝐞𝐢𝐧𝐬𝐨𝐨 – 𝐤𝐢𝐭𝐚𝐫𝐫, 𝐯𝐨𝐤𝐚𝐚𝐥
𝐌𝐚𝐭𝐢 𝐓𝐮𝐛𝐥𝐢 – 𝐛𝐚𝐬𝐬, 𝐯𝐨𝐤𝐚𝐚𝐥
 
Jaan-Eerik Aardam on sooloartist, kelle peamisteks väljendusvahenditeks on hääl ja kitarr.
Helikeele tonaalsust on mõjutanud nii blues, rock, indie kui ka folkmuusika. Autor peab oma
loomingu puhul tähtsaks laulutekstides peituvaid metafoore ja nende mitmetasandilist sisu.
Just taolistest mõtisklustest suhete, elu ja ümbritseva keskkonna üle sünnib nii tekst kui ka
muusika.
 
• Jaan-Eerik Aardam on Viljandi Kultuuriakadeemia lõpetanud kitarrist, laulja ning laulukirjutaja. Ta on tegev sellistes bändides nagu NOËP, Rüüt ja Nagy Bögö ning teinud koostööd Sten-Olle Moldau, Maili Metsaluga, Adeele Jaago jpt. Aastast 2020 on ta aktiivselt tegutsenud oma sooloprojektiga. Ta on üles astunud arvukatel Eesti festivalidel nagu Tallinn Music Week, Viljandi Pärimusmuusikafestival, Võnge festival, Kuressaare Merepäevad, Seto Folk ja Station Narva. Lisaks õpetab kitarri Eesti suurimas kitarrikoolis Drive It Up.
• Harri Heinsoo on jazzmuusika haridusega kitarrist, kelle praegune põhitöö on õpetamine Viljandi Muusikakoolis ning Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemias. Viimastel aastatel on Harri peamiselt keskendunud koostööle Viljandis paiknevate välismaiste artistidega, nagu näiteks ansamblid Araukaaria (Argentiina/Eesti) ja GJ & The Evocations (Ghana/Eesti).
• Mati Tubli on tegev bassisti ja managerina nii muusika- ja filmimaastikul. Basskitarri mängib ta ansamblis Angus ja Jaan-Eerik Aardami bändis. Lavamanagerina töötab Mati festivalidel ja muusikasündmustel nagu Seto Folk, Beach Grind, Intsikurmu, Station Narva ja Tallinn Music Week. Produktsioonijuhina ja lavamanagerina töötab Mati Tubli ka Treski muusika- ja inspiratsioonifestivalil.
 
Korraldaja võib üritusel teha pilte, videoid ja helisalvestisi ning jagada neid nii osalejatega kui ka avalikes meediakanalites, samuti kasutada sarnaste ürituste turundamiseks.

Eesti Jazzliidu kontsertprogrammi toetavad Kultuuriministeerium ja Kultuurkapital.

< TAGASI